Skip to content

28/09/2019 Nieuws

ELF sponsort The Distinguished Gentlemans Ride

Elf sponsort The Distinguished Gentlemans Ride
Elf sponsort The Distinguished Gentlemans Ride

ELF, een merk van Total, is nu officiële sponsor van de Distinguished Gentleman's Ride (DGR). In 2018 reden 115.000 mensen op de motorfiets. In 648 steden en 101 landen.

WAT IS DGR?

The Distinguished Gentleman's Ride werd in 2012 in Sydney opgericht door Mark Hawwa. Hij is een innovator en motorrijder die een motorrit met een thema wilde creëren. Hij dacht dat het een geweldige manier zou zijn om het vaak negatieve stereotype van mannen op motorfietsen te bestrijden, terwijl ze met een nichemotor samen rijden en met elkaar sociaal verbonden zijn. Toen was De DGR geboren.

Het idee ontstond om één keer per jaar een evenement te organiseren waar mensen de kunst van het stoere en klassieke custom motorrijden konden vieren. De vereniging besloot om met een recreatieve rit geld in te zamelen en samen te werken met de Movember Foundation. Zij zijn actief in de strijd voor onderzoek tegen prostaatkanker en geestelijke gezondheidsproblemen bij mannen. 

In 2018 leverde de opbrengst van de DGR meer dan $ 6 miljoen op voor deze goede doelen.

Zo doe je mee

Iedereen die op klassieke en vintage motorfietsen rijdt, mag meedoen aan DGR 2019, waaronder de Café Racer, Brat Styled, Chopper, Scrambler en Classic Scooter. De dresscode is 'onstuimig'. Registreer je vooraf. Vul in het formulier onder 'the Netherlands' een selectie van een van de 17 voorkeursteden in. 

Als premium smeermiddelenmerk besloot ELF mee te doen aan de rit. Als rijder ben je meer dan welkom om wereldwijd van deze ervaring te genieten door geld in te zamelen voor het ELF Fondsenwervingsteam. Ben je de hoogste speler? Dan heb je kans om GoPro-camera's te winnen en om ELF ambassadeur te worden voor een jaar.

Goed om te weten

De grootste bijdragers tijdens de fondsenwervingscampagne op de DGR-website hebben kans om verschillende cadeau's te winnen. Waaronder de premium Triumph-motorfietsen.

SPECIALE ELF DGR MERCHANDISE

Als onderdeel van onze geschiedenis in kwaliteit en uitmuntendheid, lanceerde ELF in 2019 een merchandising-divisie waar textielproducten zoals polo's, jassen of petten worden verkocht. 100% Frans en lokaal geproduceerd. Ze zijn bedoeld om een ​​breed scala aan hoogwaardige producten aan veeleisende klanten aan te bieden.

Het nieuwe ELF DGR-partnerschap was een goede reden om op deze manier verder te gaan. Vanaf eind augustus is er een nieuwe lijn van producten beschikbaar. Waaronder een sleutelhanger, een krantenverkoper cap en een beperkte editie van mid-season jassen.Deze vind je op de website van ELF

Bovendien biedt ELF kleding en accessoires te koop aan die de geschiedenis van het merk weerspiegelen. Dit doen ze in samenwerking met de DGR. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de vereniging en de Movember Foundation.

We zien je graag in een van de steden op zondag 29 september!

Meer informatie DGR

Meer weten over de DGR? Ga naar de website van de Gentlemans Ride. Of bekijk de website van ELF.