Skip to content

19/11/2019 Nieuws

Total reikt waardecheque van ruim € 2.000,- uit aan voetbalvereniging Kockengen

uitreiking prijs Total Club Voetbal aan v.v. Kockengen
uitreiking prijs Total Club Voetbal aan v.v. Kockengen

Total Nederland N.V. heeft een cheque met een bedrag van € 2.092,12 uitgereikt aan voetbalvereniging Kockengen.
Het bedrag werd het afgelopen seizoen door leden en vrienden van de club bij elkaar gespaard met de Total Club Voetbalactie.

Het bedrag is mede te danken aan het enthousiasme van de lokale dealer Total Verhoek, waar veel leden en vrienden van de club tanken en sparen. "Bij Total Verhoek zijn ze actief bezig geweest om zoveel mogelijk mensen mee te laten sparen voor onze vereniging, met een fantastisch bedrag als eindresultaat," aldus Fons Hilhorst, voorzitter bij voetbalvereniging Kockengen. "Als dank voor de betrokkenheid van Total Verhoek hadden wij als bestuur nog een bijzondere verrassing, want het jeugdteam voetbalt vanaf nu in t-shirts met daarop het logo van Total Verhoek gedrukt."

Total Clubsparen: gemakkelijk en snel!

"Met de Total Club Voetbalactie maken wij jaarlijks heel veel kinderen en bestuursleden van honderden amateurverenigingen blij," zegt Frits Morrema, Manager Retail Marketing & Communication bij Total Nederland N.V. Op dezelfde dag reikte Morrema namens Total Nederland N.V. ook een cheque ter waarde van ruim € 400,- uit aan voetbalvereniging SV Houten, een club die pas sinds kort gestart is met de spaaractie. "Door het succes van deze verenigingen te laten zien, hopen we nog meer Total Club-houders te enthousiasmeren, zodat ook zij voor hun favoriete voetbalclub gaan sparen."

Over de actie

Met de landelijke Total Club Voetbalactie worden de punten die Total Club-houders sparen bij het tanken of bij gebruik van de Carwash verdubbeld door Total Nederland N.V. Zo ontvangen Total Club-houders hun eigen punten en doneert Total Nederland N.V. aan het eind van het voetbalseizoen ook nog een equivalent van het gespaarde saldo aan de zelfgekozen amateurclub. In totaal doneerde Total Nederland N.V. sinds 2014 ruim € 550.000,- aan Nederlandse amateurvoetbalclubs.